Street Performance

Straat-legale auto’s worden tegenwoordig vaak zowel uiterlijk als ‘onder de motorkap’ aangepast. Bij een uiterlijke aanpassing praat men vrijwel altijd over styling. Het aanpassen van de motor is meer gericht op tuning; het beter afstellen van de motor zodat deze beter presteert.

Het tunen en modificeren van auto’s is al jaren oud. In de jaren 30 en 40 van de vorige eeuw ontstond de hot rod-cultuur in de VS. Nog steeds kennen de hot rod’s een ongekende populariteit in de USA. Na het uitkomen van een reeks populaire films over tuning, is het aanpassen en modificeren van auto’s zeer populair geworden.

Wilmink levert onderdelen voor het motorisch aanpassen van auto’s. Het aanpassen van een nokkenas, zuiger of drijfstang kan bijdragen aan het tunen van het motorblok. Samen met de juiste instellingen kan dit een goede vermogenswinst opleveren. Naast het ruime assortiment bestaande producten kan Wilmink ook bijdragen in het leveren van maatwerk op het gebied van bijvoorbeeld zuigers en drijfstangen. Neem contact op voor meer informatie!

Meer weten over ons assortiment voor Street Performance?


T: +31 (0)50 549 52 30

E: performance@wilminkgroup.com

=

Uw productspecialist

Lammert Nieuwman

Lammert Nieuwman

Productspecialist Performance Parts