Wilmink Group

De Wilmink Group bestaat uit technische handelsbedrijven die wereldwijd, uit voorraad meer dan 100.000 onderdelen voor alle mogelijke benzine-, diesel- en gasmotoren leveren.

Bedrijven binnen de Wilmink Group zijn veelal exclusief en officieel importeur van diverse grote fabrikanten en merken (bijv. Pierburg, Kolbenschmidt, MAHLE, Elring, Reinz, Goetze, Hastings, ACL, Dura-Bond, KING, INA-LUK, SWAG, Wilmink Engine Parts, e.v.a.).

Onze product specialisten werken dagelijks actief aan het completeren van ons assortiment dat inmiddels uit meer dan 700.000 artikelen bestaat!

Met een zestigtal ondernemende medewerkers zorgen wij er iedere dag voor dat onze duizenden tevreden klanten in ruim 50 landen de juiste artikelen geleverd krijgen tegen de beste prijzen.

Ons team bestaat uit vakmensen met veelal jarenlange ervaring in de branche. dankzij hen is een hoogwaardig Private Label assortiment ontstaan. Onze product specialisten zijn dan ook in staat om op iedere vraag of voor elk probleem een antwoord of oplossing te bieden.

Bij de Wilmink Group zijn we vooruitstrevend en innovatief met een no nonsense houding. Dit uit zich in een zekere dynamiek met vele creatieve ideeën en projecten om onze klanten nu en in de toekomst nog beter van dienst te zijn.

Al onze mensen zijn gedreven en vindingrijk in het almaar verder laten groeien van ons product assortiment. Wij zijn dan ook de grootste data leverancier van TecDoc wereldwijd!

Bestellingen kunnen 24uur per dag worden ingeschoten via o.a. onze TecDoc en AlDoc webshops. Via onze eigen klantportal heeft u direct inzicht in uw orders.

Historie

De historie van Wilmink begint reeds in 1896 met de oprichting van scheepswerf Wilmink aan het Groningse Winschoterdiep. In 1933 wordt gestart met de verkoop van motoronderdelen en ontwikkelt Wilmink zich tot handelsonderneming.

Met de oprichting van WM Techniek in 1986 begeeft Wilmink zich ook op de Belgische en Luxemburgse markt en groeit de onderneming in de jaren daarna uit tot de internationale handelsonderneming Wilmink Group, gespecialiseerd in motoronderdelen voor benzine- en diesel- en gasmotoren voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Because we care
Alle bedrijven binnen de Wilmink Group zijn dé specialist die onderdelen levert voor benzine-, diesel- en gasmotoren. Van heel klein tot heel groot.

Wij vinden het fantastisch om jou te helpen. Vanuit onze behulpzame en doortastende houding zijn we gedreven en creatief om te komen tot het vinden van de beste oplossing voor jouw probleem.

Dat zijn wij!