Wilmink Performance biedt breed assortiment handgemaakte carterpannen van Moroso

Moroso Performance Products is een van de meest gerespecteerde leveranciers van motoronderdelen voor race- en straattoepassingen. Het assortiment bestaat uit meer dan 4.000 producten, van oliepannen en smeeroliesystemen tot ontstekingscomponenten, klepdeksels, luchtreinigers, gereedschappen, onderdelen voor het brandstofsyteem e.v.a.

Het bedrijf werd in 1968 opgericht door dragrace veteraan Dick Moroso, en richtte zich daarbij op gespecialiseerde producten voor de race industrie. De performance wereld realiseerde zich al snel dat de producten van Moroso heel bijzonder zijn. Het bedrijf heeft een indrukwekkende klantenlijst, variërend van grass-roots racers tot NASCAR®- en NHRA / IHRA-raceteams op het hoogste niveau.

De handgemaakte carterpannen van Moroso zijn befaamd in de markt vanwege de hoogstaande kwaliteit en grote diversiteit aan mogelijke toepassingen. Moroso biedt standaard een breed en diep assortiment van handgemaakte producten uit voorraad. Wilmink Performance kan ook custom made carterpannen van Moroso leveren.

Wilmink Performance is exclusief distributeur voor Moroso Performance Products in Europa en levert het volledige productgamma. Neem contact op met onze productspecialisten voor uitgebreide informatie en een passend advies.