Wilmink Performance levert maatwerk zuigers en zuigerstangen van CP-Carrillo

De historie begint in 1963 bij de oprichting, door Fred Carrillo, van Carrillo Industries, welke in 2008 wordt overgenomen door CP Pistons. Vanuit het huidige hoofdkantoor en fabriek in Irvine – Californië vervaardigt CP-Carrillo, met geavanceerde technologie en traditioneel vakmanschap, hoogwaardige zuigers en zuigerstangen. 

CP-Carrillo heeft meer dan een halve eeuw ervaring in het vervaardigen van high performance producten en heeft in die periode een uitgebreide bibliotheek van producthistorie en specificaties opgebouwd. Ze zijn dan ook in staat maatwerk zuigers en zuigerstangen te produceren voor vele vintage en Europese toepassingen voor bijvoorbeeld Alfa Romeo, Aston Martin, BMW, Mercedes, Ferrari, Triumph e.v.a. 

Naast maatwerk biedt CP-Carrillo een van de meest complete assortimenten uit voorraad leverbare zuigers binnen de branche. En dat voor uiteenlopende toepassingenwaaronder topfuel, atv, diesel, import, offroad en streetbike. 

Wilmink Performance is officieel distributeur voor CP-Carrillo in Europa en levert het volledige productgamma, inclusief maatwerk. Neem contact op met onze product specialisten voor de juiste onderdelen en een passend advies.