Klaar voor de start met 4x carburateurmerken van Holley

Holley is een internationaal bekend merk in de performance industrie en mag dan ook niet ontbreken in het assortiment van Wilmink Performance. Het Amerikaanse merk heeft meer dan 100 jaar ervaring en levert onderdelen voor onder andere monteurs, racers en hobbyisten. Zo verkopen wij bij Wilmink Performance verschillende soorten onderdelen van Holley, waaronder carburateurs. Daarnaast zijn de carburateurs voor verscheidene toepassingen beschikbaar, zoals de racewereld, straatgebruik, maar ook voor de watersport.

Naast het algemene Holley merk heeft het bedrijf een groot scala aan producten van andere bekende internationale merken onder zich, waaronder ook carburateurs. Hieronder lichten we vier prachtige merken uit van de Holley familie, die u zeker niet moet vergeten bij het kiezen van een nieuwe carburateur!

Demon

Makkelijk, innovatief en succesvol zijn volgens Demon de kernwoorden voor het merk zijn succes. Het merk begon al met het maken van carburateurs in de late 90e jaren. Het merk onderscheidde zich toen al door zijn aantrekkelijke uiterlijk en uitgebreide functies. Demon is een van de familiemerken van Holley en een icoon op het gebied van carburateurs.

Quick Fuel

De slogan “Innovators in fuel systems” staat er niet voor niets. Sinds 1998 is Quick Fuel Technology steeds bekender geworden als het gaat om performance carburateurs. Ontwikkeling en innovatie staan centraal bij dit bedrijf met daarnaast kennis en ervaring in de industrie. Het merk levert carburateurs voor verscheidene specifieke toepassingen, zoals drag racing en hot rods.

Brawler

Brawler mag ook niet ontbreken in dit lijstje. De carburateurs worden door vakmannen gemaakt in de Verenigde Staten en zijn voor verschillende toepassingen te gebruiken, van straatgebruik tot aan racewagens. Het merk richt zich echt op de kwaliteit van onderdelen en legt de focus op de prestatie van de carburateur.

Holley

Natuurlijk wordt het eigen merk van Holley niet vergeten. Holley heeft een rijke historie in de performance wereld. Het merk heeft over de jaren meer dan 250 miljoen carburateurs geproduceerd en het is dan ook een van de dominante merken voor carburateurs in high performance en op de racebaan.

Naast carburateurs leveren wij ook nog andere Holley producten: Filters, pakkingen, spruitstukken, superchargers, EFI kitjes en meer onderdelen zijn bij ons verkrijgbaar. Heeft u specifieke wensen voor een carburateur of meer vragen over een ander product of merk van Holley, dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze specialisten!