Eaton high performance differentiëlen

Met meer dan 100 jaar ervaring in de auto-industrie biedt Eaton ongeëvenaarde kwaliteit binnen de performance aftermarket. Eaton is eveneens een belangrijke leverancier van het OE-kanaal voor merken als Land-Rover, Range-Rover, Jeep en militaire en offroad toepassingen. De producten worden uitgebreid getest in de volledig uitgeruste laboratoria en op een 650 hectare groot testterrein.

Vanaf het moment dat je voet het gaspedaal raakt werken deze differentiëlen zeer efficiënt in het maximaliseren van tractie. Bijvoorbeeld de differentiëlen met koppelsensoren die ervoor zorgen dat het wiel met tractie meer koppel krijgt zijn bij uitstek geschikt voor offroad toepassingen.

De complete productfamilie van Eaton omvat automatische limited-slip, automatisch vergrendelende en electronisch selecteerbare vergrendelende differentiëlen. Ieder product is uitgebreid getest voor uiteenlopende toepassingen, waaronder: dagelijks gebruik, racen, trekken, offroad en rotsklimmen.

Eaton Performance differentiëlen worden gebruikt door professionele racers, custom car bouwers en restauratie experts. Geen enkel ander merk biedt een vergelijkbare betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Wilmink Performance is exclusief distributeur voor Eaton Performance producten in Europa en levert het volledige productgamma. Neem contact op met onze productspecialisten voor uitgebreide informatie en een passend advies.