Driven by Performance!

 

Mail Us :  performance@wilmink.nl

passion for performance . . .    

About Us

Wilmink Performance Parts

Wilmink B.V. en zusterondernemingen Masterturbo & W.M.Techniek, zijn technische groothandelsbedrijven met vestigingen in Groningen (NL) en Brussel (B). Wilmink en W.M.Techniek leveren onderdelen voor benzine- en dieselmotoren, Masterturbo levert en reviseert turboladers.

Pand Wilmink, Rigaweg Groningen

Naast de normale revisiedelen en turboladers, beschikken we nu ook over een compleet assortiment Performance onderdelen geschikt voor diverse doeleinden zoals o.a.: Sport Compact, Drifting, US Engines, Tractor Pulling en Drag Racing. Maar ook voor straatgebruik zijn wij in staat uw auto van de nodige Performance Boost te voorzien.

Wilmink staat al jaren bekend om hun gedegen kennis, service en een ruim assortiment van voornamelijk A-merken. Op Performance gebied zijn wij de exclusieve Europese importeur van merken als Dart Machinery, Durabond, Eagle Rod, Hastings & United Engine. Daarnaast zijn wij de officiële Benelux importeur voor ACL, CompCams & CP Pistons. U kunt tevens bij ons terecht voor ARP, Carrillo, Cometic, Darton Sleeves, Fel-Pro en vele andere bekende Performance delen. Door middel van deze lijnen zijn wij capabel voor bijna elk type motor specifieke onderdelen te kunnen leveren. Daarnaast zullen onze specialisten uw altijd van een passend advies voorzien.

Voor meer informatie over onze mogelijkheden kunt u contact opnemen via performance@wilmink.nl. Als groothandel zullen wij u dan van de benodigde informatie voorzien en u desgewenst doorsturen naar één van onze geselecteerde dealers.

Contact:

Wilmink B.V.
Rigaweg 16
9723 TH Groningen
Nederland
Tel. +31 (0) 505495200
Fax +32 (0) 505495210

www.wilmink.nl
www.wmtechniek.be
www.masterturbo.nl

close